dilluns, 24 de maig del 2010

. AA. Escola Pare Algue.Sortim a veure el nostre l'entorn!


SORTIM!
Una de les activitats que fem des de l'aula d'acollida, i que més engrescament provoca en els alumnes són LES SORTIDES de treball.
N'hem fet tres durant el curs, una cada trimestre; ha estat un bon recurs - tan vell i conegut per tots nosaltres- per entendre i parlar, escoltar i reproduir, llegir i escriure; i, sobretot, gaudir i conviure.
Enguany les nostres sortides han estat:
-primer trimestre: El Pont Vell de Manresa.
Per tal de saber i entendre qui, què i com es va fer aquest pont tan emblemàtic per a la nostra ciutat i que dóna nom a la nostra classe.
- segon trimestre: Manresa té cinc ponts.
Sabeu que la nostra ciutat té quatre ponts, a més del Pont Vell?. Els hem descobert; el Pont Nou, el Pont de Sant Francesc, el Pont del Gas i el Pont de l'estació.
- tercer trimestre: les muralles de la ciutat de Manresa
Manresa al 1345, era una ciutat de l'Edat Mitjana; i com a tal, estava protegida per les muralles. Per visitar el poc que en queda -els portals d'accés, algunes de les seves parts- hem hagut d'encerclar la ciutat amb les nostres passes.

Si voleu més informació o més imatges, amb molt de gust us les ensenyarem si passeu per la nostra escola.
Molt bon estiu a tothom i fins al setembre!

Mohamed L, Ezzouhir, Hadji, Sofyan, Ibeth, Souhaila, Brandon, Mandaw, Mohamed L , Jie, Faiza, Mohamed A, Mehdi, Longze, César, Dariana, Peilei, Chakib , Jhuliana i Dolors de la Classe del Pont Vell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada